Contact

Heb je vragen over Pienter? Dan ben je altijd welkom bij een van onze verkooppunten. Onze collega's helpen en adviseren je graag!
Liever online contact opnemen? Dat kan via de klantenservice van Onlineverf.nl. Ook zij helpen je graag verder en denken met je mee. 

Contactgegevens

Onlineverf.nl
Bel of app: 085 - 112 02 02
Mail: klantenservice@onlineverf.nl

Adres

Dreefken 2
7255TA Hengelo Gld.

Meest gestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Als je meer informatie wilt, mag je altijd contact opnemen met de klantenservice.
1Hoeveel verf heb ik nodig?
De Pienter Pro Muurverf Mat heeft een rendement van ongeveer 10m² per liter. Dit houdt in dat je ongeveer 10m² kunt schilderen met 1 liter verf. Heb je een oppervlakte van bijvoorbeeld 12 m² die je wilt verven, dan heb je voor één laag 12/10 = 1,2 liter nodig. Wij raden aan om altijd twee lagen op te zetten, dus dan heb je voor een oppervlakte van 12² ongeveer 2,4 liter verf nodig.
2Hoe verf ik met Pienter?
Om het beste resultaat te behalen met de Pienter Pro Muurverf Mat, raden we je aan hoogwaardige accessoires te gebruiken. Voor het aanbrengen van deze verf kun je het beste kiezen voor een professionele roller of hoogwaardige kwast. Bij Onlineverf.nl vind je een uitgebreid assortiment rollers en kwasten van top kwaliteit die perfect geschikt zijn voor de Pienter Pro Muurverf Mat.
3Waar kan ik Pienter kopen?
Je kunt Pienter kopen bij de aangesloten verkooppunten. Deze winkels zitten verdeeld over het hele land, in de plaatsen Utrecht, Doetinchem, Hengelo Gelderland, Dronten, Almere, Westervoort, Den Helder, Anna Paulowna en Oostburg. Wil je meer weten over deze verkooppunten, bekijk dan de verkooppunten pagina. Ook kun je Pienter online bestellen bij Onlineverf.nl
4Hoe kan ik de verf het beste bewaren?
Je kunt de verf het beste afgesloten bewaren op een donkere plek, uit de zon. Op die manier blijft de verf het langste goed.
5Hoelang is de verf houdbaar?
Verf van Pienter is ongeopend ongeveer 1,5 jaar houdbaar. We raden wel aan om de verf dan koel en vorstvrij te bewaren.
6Kan ik Pienter Pro Muurverf Mat ook gebruiken op het plafond?
Ja, je kunt Pienter Pro Muurverf Mat ook gebruiken voor op het plafond.
7Waarom is Pienter zo scherp geprijsd?
Bij Pienter vinden we het belangrijk dat verf tegen een goede en eerlijke prijs wordt verkocht. Bij bekende merken betaal je veel voor de naam, terwijl de kwaliteit vrijwel gelijk is als de verf van Pienter.
8Kan ik in mijn winkel ook Pienter verkopen?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om Pienter te verkopen in je eigen verfwinkel? Neem dan contact op met Onlineverf.nl.
9Kan ik samenwerken met Pienter?
Heb jij interesse in een samenwerking met verf van Pienter? We bespreken graag de mogelijk heden. Neem contact op met Onlineverf.nl.

Webshop Onlineverf.nl