Over ons

Bij Pienter hebben wij passie voor verf. We vinden het niet alleen belangrijk dat de verf doet wat het belooft, we streven namelijk ook voor een eerlijk prijs-kwaliteit verhouding. Wij bieden daarom kwalitatief goede verf aan, tegen een scherpe, eerlijke prijs. Zo kan iedereen aan de slag met professionele verf, en bereik je altijd een goed resultaat.

Pienter is hét nieuwe verfmerk van Nederland

Met Pienter ga je voor de slimste keuze. Onze verf is namelijk van goede kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs! Op deze manier heb je dus altijd een goed resultaat, maar wel tegen een eerlijke prijs. Je kunt Pienter qua kwaliteit vergelijken met de Nederlandse A-merken.

Pienter is hét merk voor de doe-het-zelver die graag schildert met professionele verf. Het merk is een onderdeel van Onlineverf.nl en wordt geproduceerd in Nederland.

Waarom kiezen voor Pienter?

Naast dat Pienter qua prijs-kwaliteit verhouding de slimste keuze is, is het ook een merk die veel voordelen biedt. Zo heeft ons eerste product, de Pienter Pro Muurverf Mat, de volgende kenmerken:


• Makkelijk te verwerken
• Streeploos resultaat
• Spatvrij aan te brengen
• Goed afneembaar, schrobklasse 2

 

Neem contact op!

Pienter is een onderdeel van Onlineverf.nl. Wil je graag meer informatie over het merk of over onze producten? Neem dan contact op met de klantenservice, of ga langs bij een van onze verkooppunten.